TC kimlik numaranızı kontrol etmeyi unutmayın! 9 BİN TL NAKİT destek yatırıldı

Nakit destek arayanlar T.C. kimlik numarasıyla Akbank’ı kontrol etmeyi unutmasın. 9.000 TL tutarındaki nakit ödemeler Akbank’tan veriliyor.

26.03.2024-10:57 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-10:57) TC kimlik numaranızı kontrol etmeyi unutmayın! 9 BİN TL NAKİT destek yatırıldı

Nakit destek ödemelerine ihtiyacı olan vatandaşlar TC kimlik numarasıyla yalnızca birkaç adım izleyerek 6.000 TL ile 9.000 TL arasında Akbank’tan nakit ödeme alabilecek. Iban numaranıza yatacak olan 9.000 TL’ye kadar nakit ödeme için tek yapmanız gereken Akbank müşterisi olmak. Özel olarak başlatılmış olan bu kampanya ile TC kimlik numaranızla banka müşterisi olmanız yeterli olacak. Banka müşterisi olduktan sonra başvurmanız durumunda 3 ay ertelemeli şekilde 9.000 TL’ye kadar nakit desteğiniz hesabınıza yatacak. 

36 ay vadeli 9.000 TL nakit desteğiniz hesabınızda

Akbank tarafından yeni banka müşterisi olacaklara özel olarak yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda acil olarak 6 - 9.000 TL arasındaki desteğe ihtiyacı olanların yüzü gülecek. 36 ay vadeli şekilde sunulacak olan bu kredi desteğinden dilerseniz Akbank mobil üzerinden dilerseniz de Akbank banka şubelerinden başvurabileceksiniz. Çekecek olduğunuz 9.000 TL’ye kadar nakit desteği rahat rahat 36 ay vadeyle ödeyebileceksiniz. Aylık çok uygun ödeme tutarıyla bayram öncesi nakit desteğiniz Akbank’tan hazır olacak. 

TC kimlik numaranızı kontrol etmeyi unutmayın! 9 BİN TL NAKİT destek yatırıldı

İlk 3 ay geri ödeme yapmanıza gerek yok

Akbank tarafından sunulan bu özel kampanya ile birlikte 9.000 TL tutarındaki nakit desteğinizi çektikten sonra ilk 3 ay geri ödeme yapmanıza gerek yok. Dilerseniz 6.000 TL dilerseniz 9.000 TL tutarındaki kredinizi çektikten sonra ilk 3 ay tek kuruş bile ödeme yapmayacaksınız. Daha sonraki aylarda 36 ay vadeye kadar vade seçeneklerinden faydalanabilir; avantajlı kredi desteğinize dilerseniz cep telefonunuzdan SMS yöntemiyle başvuruda bulunabilirsiniz. Hızlı anında kredi seçeneğiyle sunulan Akbank’ın bu yeni kredi kampanyasından hemen Akbank müşterisi olarak faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal