TBMM Çevre Komisyonu, Deniz Salyası Sorunu İçin Toplandı

TBMM Çevre Komisyonu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta başkanlığında bugün toplandı.

10.06.2021-00:23 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-00:23) TBMM Çevre Komisyonu, Deniz Salyası Sorunu İçin Toplandı

Son dönemlerde Marmara Denizi’nde görülen ve daha sonra neredeyse her kıyımızda rastladığımız deniz salyası için TBMM’de harekete geçti. TBMM Çevre Komisyonu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta başkanlığında bugün deniz salyası vakasını görüşmek için toplandı. Balta, ‘Bu müsilaj sorununu çözüp havası, suyu, toprağı daha temiz bir Türkiye hayalimizi hep beraber gerçekleştireceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

TBMM Çevre Komisyonu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta başkanlığında bugün toplandı. Toplantıda, deniz salyasının nedenleri ve çözümleri masaya yatırıldı.

‘YASAL ALTYAPIYA İHTİYAÇ VAR’

Komisyonda konuşan Balta, ‘Eğer yasal altyapıya ihtiyaç varsa, görülüyor ki var, bu yasal altyapıyla alakalı yine kanaatlerimizi oluşturur, çevresel sorunların çözümünde hep beraber bu yasal altyapının hazırlanmasında da katkıda bulunuruz düşüncesindeyim. O görüş ve anlayışın bütün arkadaşlarımızda var olduğunu düşünüyorum. TBMM Çevre Komisyonu üyesi milletvekilleri olarak birlik beraberlik içerisinde bu müsilaj sorununu çözüp, temiz bir Türkiye, havası, suyu, toprağı daha temiz bir Türkiye hayalimizi hep beraber gerçekleştireceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal