TBMM Başkanı Şentop'tan Özgür Özel'e Yanıt

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Grubu Başkanvekili Özgür Özel'in, ''Meclis Başkanı Cumhur İttifakı’nın arzuhalcisi haline dönmüş durumdadır'' sözlerine yanıt verdi.

01.04.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-16:59) TBMM Başkanı Şentop'tan Özgür Özel'e Yanıt

Mustafa Şentop, ''Meclis Başkanı olarak daha fazla seviyeyi düşürmek istemem ama bu işi çok daha iyi yapabileceğimi ifade etmek isterim; pişman ederim.''

TBMM Başkanı Şentop, AKP ve MHP'li vekillerin Meclis'e gelmemesi sonrası reddedilen ''Güvenlik soruşturması'' teklifine dair açıklamalarda bulundu.

CHP'den tarafından gelen eleştirilere yanıt veren Mustafa Şentop, Özgür Özel'in açıklamalarına dair, ''Kendisine bir konuşurken aynaya bakmasını öneriyorum. Meclis Başkanı olarak daha fazla seviyeyi düşürmek istemem ama bu işi çok daha iyi yapabileceğimi ifade etmek isterim; pişman ederim.''

Mustafa Şentop, ''Başkanvekillerinin yönettiği oturumlarla ilgili sorumluluk Meclis Başkanında olduğu için tartışma olduğunda tartışmaya dahil olmam normaldir. İç tüzüğe aykırı diyen vatandaşa toptancı usulüyle yanıt vermeyi uygun bulmuyorum. Meclis Başkanı koşarak gelmiş falan. Sıkıntı olduğunu fark ettiğimde koşa koşa giderim, bu benim görevimdir, görevimin gereğini de yaparım.'' dedi.

ÖZGÜR ÖZEL NE KONUŞMUŞTU

''Başkanı Cumhur İttifakı’nın arzuhalcisi haline dönmüş durumdadır. Koşa koşa geldi, boncuk boncuk terlemiş. Vatandaşlar karar versin. İki takım maç yapıyor, golü atıyor bir takım, hakem golü veriyor, yüksek hakem geliyor, ‘çıkar formayı ben giyeceğim, ben yöneteceğim’ diyor'' biçiminde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal