Taze anne Fulya Zenginer oğluğunu spaya götürdü! Milan bebek sosyal medyanın ilgi odağı oldu

Başarılı oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda bebeğini kucağına alması üzerine sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 3 yıl önce nikah masasına oturan Zenginer, oğlu Milan'ı spaya götürdü. İnstagram hesabını aktif olarak kullanan 32 yaşındaki güzel oyuncu eşiyle beraber oğluna spa keyfi yaptırdı. İşte o görüntüler...

17.07.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-14:57)

Yıllar önce 'Küçük Kadınlar' dizisinde Yeliz karakteriyle şöhret kapılarını aralayan güzel oyuncu Fulya Zenginer, şimdilerde ise taze anne olmasının keyfini çıkartıyor. 3 yıl önce Küntay Tarık Evren ile dünya evine giren Zenginer sosyal medyada oğlu ile pozları çok konuşuldu. Zenginer ve oğlu Milan'ın spa keyfi haberimizde

Milan bebek spada!

Güzel oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olurken geçtiğimiz günlerde oğlu Milan ile keyifli dakikalarını takipçileriyle paylaştı. Oğlunu paylaştığı görüntü altına "Uyutursun arkanı dönersin ve…" notunu düşürdü. 

Fulya Zenginer, oğlunu paylaştı

Fulya Zenginer'in oğluyla paylaşımları 

Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çiftinin bebekleri Milan'ın sevimli halleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ünlü çift Milan'ı bebek spasına götürdü. 667 bin takipçisi bulunan Zenginer, sosyal medya üzerinden oğlunun yeni fotoğraflarını yayınladı. 

Fulya Zenginer, oğlunu paylaştı

Fulya Zenginer, oğlunun yüzdüğü anları takipçileriyle paylaştı.

Fulya Zenginer, oğlunu paylaştı

Zenginer peş peşe yayınladığı karelere, "Aşık olduğum beyle spa keyfi. Milan'ın ilk yüzme deneyimi (doğum kesesini saymazsak)" notunu düştü.

Fulya Zenginer, oğlunu paylaştı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal