Gerekirse simit yiyin diyen Hülya Avşar'dan çok konuşulacak tatil yorumu: "Kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar"

Ekonomik dalgalanmalar ile alakalı "Gerekirse simit yenecek" çıkışıyla gündeme oturan Hülya Avşar şimdi de tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlarla ilgili yaptığı yorumla gündeme oturdu. İşte Hülya Avşar'ın açıklamaları...

17.07.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-14:15)

Sevilen sanatçı Hülya Avşar, geçen sene ekonomik çalkantıların yaşandığı süreçte alım gücünün düşmesi sonucunda "Gerekirse simit yenecek" diyerek gündeme oturmuştu. 

Avşar açıklamasında,  "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözlerini kullanmıştı.

 hülya avşar

"Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş"

Her sene tartışılan tatil merkezlerinde yaşanan yüksek fiyat artışı sorulan Hülya Avşar, tatil merkezleriyle ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Ben çok Bodrum'cu değilim. İstanbul'da gibi hissediyorum. Çeşme de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar"

Avşar kızının bu cevabının nasıl bir gündem yaratacağı ise merak ediliyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal