Şeyma Subaşı gündeme bomba gibi düştü! Julia Roberts'ın elbisesini giyen Subaşı tüm gözleri üzerinde topladı

Gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bu kez de giydiği kıyafet ile gündeme geldi. Julia Roberts'ın olay olan elbisesini giyen Subaşı magazin gündeminde çok konuşuldu.

17.07.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-13:23)

Sosyal medyada sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, aşk hayatıyla ve yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Julia Roberts'ın yıllar önce giydiği  bir elbiseyi giyen Subaşı,  sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı gündemde kalmaya devam ediyor

Bir süre önce Mısırlı sevgilisi ile ilişkisini sonlandıran Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde barışma iddialarıyla magazin gündeminde uzun bir süre yer aldı. Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Subaşı,  paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Şeyma Subaşı Julia Roberts Elbisesi Giydi

Julia Roberts'ın elbisesini giydi

Julia Roberts'ın  yıllar önce çekilen filmi 'Özel Bir Kadın'da  giydiği elbisesinin  aynısını giyen Şeyma Subaşı yine çok konuşuldu. Sosyal medya  Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Subaşı,  filmde yer alan meşhur müzik Pretty Woman parçasınıda paylaşımına eklemeyi unutmadı. Binlerce takipçisi bulunan Şeyma Subaşı'na birçok kişiden yorum geldi. Bazı takipçileri Şeyma Subaşı'nın kendini özel kadın ilan ettiğini söyledi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal