Kylie Jenner’ın son paylaşımı olay oldu! Jenner’ın özel jetli paylaşımı çok eleştirildi

Dünyada genç milyarderler arasında yer alan Kylie Jenner, en çok konuşulan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Sosyal medya Instagram hesabını aktif olarak kullanan Kylie Jenner, son paylaşımı ile tüm gözleri üzerinde topladı.

17.07.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-13:08)

Kendi adını verdiği Kozmetik markası ile servetine servet katan 24 yaşındaki Kylie Jenner’ın  rapçi Travis Scott ikinci bebek  haberi tüm dünyayı kasıp kavurdu. En çok konuşulan ünlü isimler arasında yer Kylie Jenner,  2019'da ilişkisini sonlandırdığı Travis Scott ile 2 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi. Stormi adın bir kızı olan Kylie Jenner, yakın zamanda oğlunu da kucağına aldı. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinde 358 milyon takipçisi bulunan Kylie Jenner,  son paylaşımı ile tüm gözleri üzerinde topladı. Lüks jeti ile yaptığı paylaşım herkesin ağzını açık bıraktı. 

Kylie Jenner'ın son paylaşımı olay yarattı

24 yaşındaki güzel milyarder Kylie Jenner, 31 yaşındaki Travis Scott ve kızları Stormi ile özel jetinde poz verdi. Birbirlerine sarılırken verdiği pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kylie Jenner,   paylaşımın altına özel jetini kastettiği "Seninkini mi almak istiyorsun benimkini mi?" notunu düştü.

Kylie Jenner Tepki Çekti

Yaptığı paylaşımın ardından altındaki yorumu gören takipçiler ise Jenner’a  tepki gösterdi. Bazı takipçileri Kylie Jenner’ı  eleştirerek  "Ne dertler var", "Derdini butonu", "Hayata bak", "Bu kadar da olmaz" yorumları yaptı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal