Masterchef Türkiye yarışmacısı Eslem değişimi ile herkesi şaşırttı! Mayolu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

2018 yılında ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında yer alan yarışmacılardan Eslem Sena Yurt, değişimi ile çok konuşuldu. 2018 yılında katıldığı yarışmadan sonra kilo veren Yurt yeni imajıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

17.07.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-12:30) Masterchef Türkiye yarışmacısı Eslem değişimi ile herkesi şaşırttı! Mayolu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye devam ederken 2018 yılında yarışmaya katılan Eslem Sena Yurt yeni imajıyla dikkat çekti. 24 yaşındaki yarışmacı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. 

MasterChef yarışmacısının değişim herkesi şaşırttı

2018 yılında ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında istediği başarıyı elde edemeyen Eslem Sena Yurt, daha sonra Demet Akalın'ın aşçılığın yapmaya başladı. Ünlü isimlere yaptığı yemek ile sık sık gündeme gelen 24 yaşındaki güzel yarışmacı sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Eslem Sena Yurt Değişimiyle Herkesi Şaşırttı

Yeni imajı çok beğenildi

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sık sık paylaşım yapan Eslem Sena Yurt,  değişimiyle  herkesi kendine hayran bıraktı. Yarışmanın ardından zayıflayan Yurt,  yeni imajıyla dikkat çekiyor. 397 bin takipçisi bulunan genç yarışmacı son yaptığı mayolu paylaşımlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu. Saçlarındaki değişimde takipçilerinin gözünden kaçmadı. Eslem Sena Yurt, saçına kahkül kestirdi. 

Eslem Sena Yurt Değişimi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal