Taylor Hawkins neden öldü? Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü müzik gruplarından birisi olan Foo Fighters’ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti. Peki Taylor Hawkins neden öldü? Yanıtı haberimizde...

26.03.2022-23:03 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-23:03) Taylor Hawkins neden öldü? Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti

Dünyanın en ünlü rock müzik grupları arasında yer alan Foo Fighters’ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawking’in hayatını kaybettiği açıklandı. 28 yıldır Foo Fighters grubunda bulunan Hawkins, bir diğer ünlü rock grubu Nirvana’nın eski davulcusu olan Dave Grohl’un kurucusu olduğu Foo Fighters’ın en dikkat çekici üyesi olarak kabul ediliyordu. Müzik dünyasını yasa boğan bu ölüm sonrası Taylor Hawkins’in neden hayatını kaybettiği sorusu gündeme geldi.

Taylor Hawkins neden öldü?

Taylor Hawkins

Foo Fighters grubunun resmi intenet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “Müzikal ruhu ve bulaşıcı gülümsemesini sonsuza dek bizimle yaşayacak” ifadelerine yer verildi. Sitede Hawkins’in Kolombiya’da kaldığı otel odasında ölü bulunduğu belirtilirken, Hawkins’in neden öldüğü hakkında ise net bir bilgi verilmedi.

Foo Fighters’ın kurucusu Dave Grohl, 1994’te intihar eden arkadaşı Kurt Cobain’in ardından ikinci kez bir arkadaşını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal