Taylan Antalyalı futbolculuk kariyerini Galatasaray'da tamamlamak istediğini açıkladı!

Galatasaraylı Taylan Antalyalı, önümüzdeki sezondan itibaren çok daha iyi bir takım olacaklarını ve futbolu sarı kırmızılı takımda bırakmak istediğini söyledi.

15.05.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-14:42)

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalmıştı. Sarı kırmızılı ekipte bu sezon en çok eleştirilen isimlerden biri olan Taylan Antalyalı, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Sarı kırmızılı ekipte Taylan Antalyalı, Türkiye Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarla Galatasaraylı taraftarlara seslendi. Taylan yaptığı açıklamalarda ;

‘Önümüzdeki sezon çok farklı olacak'

Gelecek sezon hem Galatasaray hem de benim için çok daha iyi olacak. Geçen sezon başı kampını kaçırmıştım. Bu yaz her zamankinden daha çok çalışıp çok daha iyi bir Taylan izlettireceğim. Dönem dönem eleştirilere maruz kaldım. Haklı yanları da vardı ama onlardan önce ben kendimi eleştiririm ve hatalı gördüğüm yanları düzeltmek için çok çaba harcarım.


‘Her kulvarda ilk sırada olmak zorundayız’

Çok emek harcıyoruz ve karşılığını almak istiyoruz. Galatasaray’ın ikinciliği başarısızlıktır. Eğer sarı kırmızılı formayı giyiyorsanız hem şampiyon olmak hem de her kulvarda ilk sırada olmak zorundasınız.

‘Futbolu burada bırakmak istiyorum’

Galatasaray formasıyla sahaya çıktığım her maç benim için unutulmaz. 100. maçımda hepsi gözümün önünden geçti. Kendi kendime ‘hangisi en unutulmazdı’ diye düşündüm. Sahaya parçalıyla çıktığım her anın unutulmaz olduğunu anladım. Çünkü Galatasaray benim hayalimdi. Nasip olur mu bilmiyorum ama hedefimde futbolu Galatasaray’da bu forma altında bırakmak var.

‘Fatih Terim’in ayrılığı beni çok üzdü’

Beni Galatasaray’a Fatih Hoca (Terim) getirdi. Onunla 2,5 sezon çalışma şansım oldu. Bütün Galatasaraylılar gibi benim gözümde de Fatih Terim’in yeri çok farklı. Onunla konuşmak, bir şeyler öğrenmek çok özel. Benim gelişimimde büyük katkısı var. Ayrılığı beni çok üzdü. Sayın Torrent de saha içinde ve dışında da bana çok destek oldu. Benim futbol görüşümle alakalı inanılmaz katkı sağladı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal