Trabzonspor'da Marek Hamsik Süper Lig şampiyonluğunu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi

Trabzonspor’un dünyaca ünlü yıldızı Marek Hamsik, şampiyonluk kutlamalarında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Şampiyonluğu en çok hak eden takımın Trabzonspor olduğunu söyledi.

15.05.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-13:50)

Spor Toto Süper Lig’de bir süredir hasret olduğu şampiyonluğa bu sezon ulaşmayı başaran Trabzonspor, Akyazı Stadyumu’nda düzenlediği şampiyonluk töreniyle tüm dünyada büyük ses getirmeyi başardı.

Bordo mavili ekibe sezon başında katılan ve transferiyle büyük bir ses getiren Slovak yıldız Marek Hamsik, Trabzon’da gerçekleştirdikleri şampiyonluk kutlamalarında yaptığı açıklamalarla Trabzonsporlu taraftarları mest etti.


Hamsik yaptığı açıklamalarla dikkat çekti!

Marek Hamsik, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kutladıkları törende yaptığı açıklamalarda ;

‘ Harika bir takımımız var. İnanılmaz duygular içerisindeyim. Mükemmel bir duygu şampiyon olabilmek. Sezon boyunca baktığımızda belki harika maçlar çıkaramadığımız anlar da oldu ama en çok hak eden takım bizdik ve biz şampiyon olduk. Hep beraber adım adım gittik. Hep beraber başardık. İnanılmaz duygular içerisindeyiz. Tarif etmesi bile çok zor ama hep beraber bunu başardık. Çok fazla an var. 'Unutamadığın bir an hangisi?' derseniz şu an ben bile hatırlayamam. Taraftarlarımız uzun zamandır bu anı bekliyordu ve bu anı uzun zamandır inanılmaz hak eden bir kulüpten, şehirden ve taraftardan bahsediyordunuz. Herkesin hak ettiği bir şampiyonluk oldu. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal