Tatilde Yüzme Çantanızda Bulunması Gerekenler

Yaz tatiline hala çıkmayanlar için tatil çantalarında olması gerekenleri derledik. Yüzmeyi çok seviyorsanız ve yüzme çantanız hep sizinleyse içinde olmazsa olmaz malzemeleri mutlaka taşımalısınız.

05.08.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-09:16) Tatilde Yüzme Çantanızda Bulunması Gerekenler

Yazın tadını yüzerek çıkarmak isteyenler için içinde en gerekli şeylerin bulunduğu bir yüzme çantası ayarlamanız şart. Peki içinde neler mi olmalı gelin birlikte bakalım.

ŞNORKEL ALMAYI UNUTMAYIN  

Suda daha uzun süre geçirmek için maskeye ihtiyacınız olabilir. Bunun için yüzme çantanızın içine muhakkak şnorkel atmayı unutmayın! Suyun altında daha fazla kalmayı sevenler şnorkel olmazsa olmazınız olacaktır.

GO PRO İLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİN   

Suyun altında her açıdan pozlarınızı çekebileceğiniz ya da suyun altındaki gizemli dünyayı çekebileceğiniz go pro alarak tatilinizi keyifli hale getirin.

YÜZME HINIZI PALETLE AYARLAYIN

Yüzerken daha hızlı hedefinize ulaşmak adına ekipmanlar içinde olmazsa olmazı palet olacaktır. Suyun altında daha hızlı yüzmek için yüzme çantanızın içerisine paleti de eklemeyi  ihmal etmeyin!

YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ ÖNEMLİ

Yüzme çantalarının olmazsa olmazı da mutlaka yüzme gözlüğüdür. Denizin ya da havuzun altından etrafı görerek daha rahat yüzmek için yüzücü gözlüğünü çantanıza muhakkak koyun!

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal