Tatil sezonunu açan Aslıhan Gürbüz makyajsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, dizinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Tatilden her anını sosyal medyadan paylaşan güzel oyuncu makyajsız doğal pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı. İşte Aslıhan Gürbüz'ün çok beğenilen tatil pozları...

13.06.2022-18:31 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-18:31) Tatil sezonunu açan Aslıhan Gürbüz makyajsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşulan Aslıhan Gürbüz yaza Datça'da merhaba dedi. Gözlerden uzak yaşamayı seven güzel oyuncu tatil planıyla uzak yaşantısına küçük bir ara verdi.

 aslıhan gürbüz

Şimdilerde Datça'da tatilin keyfini süren güzel oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı doğal pozlarıyla takipçilerini mest etti. Doğallığıyla dikkatleri üzerine çeken Gürbüz'ün paylaşımlarına kısa sürede birçok yorum ve beğeni geldi.

 aslıhan gürbüz datça tatili

Bir takipçisinden gelen "Bu kadar aktiflikten sonra bir anda bütün fotolar kesilecek diye korkmuyor değilim olmaz de mi öyle bir durum" yorumunu görmezden gelemeyen Aslıhan Gürbüz, takipçisine "Çalışırken evet" yanıtını verdi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal