Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında? Love Island (Aşk Adası) yarışmacısı Ekin Su Cülcüloğlu Instagram hesabı ve hakkında bilgiler

Oyuncu ve model Ekin Su Cülcüloğlu, şimdilerde yepyeni bir projesi ile karşımıza çıkacak. İngiltere'de yayınlanan Love Island yarışma programına katılacağı haberi herkesin dikkatini çekti. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? İşte ayrıntılar.

13.06.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-16:26) Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında? Love Island (Aşk Adası) yarışmacısı Ekin Su Cülcüloğlu Instagram hesabı ve hakkında bilgiler

Bir dönem Show Tv ekranlarına gelen 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinde rol alan Ekin Su Cülcüloğlu, Love Island (Aşk Adası) isimli bir yarışmaya katılacak. İngiltere'de yayınlanan Love Island yarışma programına katılacağı haberlerden sonra herkes Ekin Su Cülcüloğlu'nun kim olduğunu merak etmekte ve araştırmaktadırlar.

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir?

1996 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. Bilkent Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştur. Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünü okuyan Cülcüloğlu, Miss Turkey 2017 katılmıştır fakat dereceye girememiştir.  Model olan Ekin Su ayrıca  Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oyunculuk yapmıştır. Benimle Söyle yarışmasında ise jüri koltuğuna oturmuştur.

ekin su

Ekin Su, şimdilerde ise İstanbul- Londra arası gidip gelmektedir. İngiltere'de Love Island yarışma programına 6 Haziran günü katılacak. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal