Aslıhan Gürbüz'ün tatilden paylaştığı pozlar takipçilerini büyüledi!

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, yaz aylarının gelmesiyle birlikte sezonu açtı. Tatilde birbirinden güzel fotoğraflar çektiren güzel oyuncu pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

13.06.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-14:08) Aslıhan Gürbüz'ün tatilden paylaştığı pozlar takipçilerini büyüledi!

En son TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve final yapan Masumlar Apartmanı isimli dizinin kadrosunda yer alan ve dizide Ceylan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, proje tamamlanır tamamlanmaz kendisini yaz tatiline çıkardı. 

Aslıhan Gürbüz

Yaz sezonunu açan ünlü oyuncu denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmaya başladı.

Aslıhan Gürbüz

Yoğun çalışma temposu sonrası yaza merhaba diyen ünlü isim Aslıhan Gürbüz, aynı zamanda sosyal medya hesaplarını da ihmal etmiyor. Her anını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu tatil pozlarını da Instagram hesabından peş peşe yayınlıyor.

Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz'ün tatil pozları büyüledi!

Tatil için Datça'yı terci eden Aslıhan Gürbüz, burada birbirinden güzel fotoğraflar çektirerek sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. 39 yaşındaki başarılı oyucunun son paylaştığı pozlar takipçilerini büyülerken doğal güzelliğini gözler önüne seren Gürbüz'ün paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Aslıhan Gürbüz

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal