Halil İbrahim Kurum kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve dikkatleri üzerine çeken dizisi Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile başka bir dizide birlikte yer aldığı meslektaşı Yeşim Ceren Bozoğlu ile ilişkileri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun üzerine Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum merak edilmeye başlandı. Peki, Halil İbrahim Kurum kimdir? Halil İbrahim Kurum nereli, kaç yaşında? İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum hakkında merak edilenler...

13.06.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-13:32) Halil İbrahim Kurum kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sevgilisi Halil İbrahim Kurum kaç yaşında ve nereli?

Uzun süredir ilişkisi olmadığı bilinen Yeşim Ceren Bozoğlu gönlünü Seversin dizisinin Kadir'i Halil İbrahim Kurum'a kaptırdı. Magazin gündeminde şok etkisi yaratan bu birlikteliğin duyulmasının ardından ise Halil İbrahim Kurum'un kim olduğu merak edilmeye başladı. Özelliklede ikilinin arasındaki yaş farkı dikkatleri çekti.

Halil İbrahim Kurum 1

Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum arsındaki yaş farkı kaç?

Hayaller ve Hayatlar dizinde rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu ile Kanal D ekranlarının yeni dizisinde Kadir karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan Halil İbrahim Kurum'un arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düşerken ikilinin arasındaki yaş farkı da merak edilmeye başlandı. Yeşim Ceren Bozoğlu 47 yaşında, Halil İbrahim Kurum ise 39 yaşındadır. Çiftin arasında 7 yaş fark vardır.

Halil İbrahim Kurum Kimdir

Halil İbrahim Kurum kimdir?

13 Aralık 1983'te doğan Halil İbrahim Kurum, Adanalıdır. Başarılı oyuncu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Oyunculuk eğitimi almıştır. Mezun olduktan sonra ise Adana Devlet Tiyatrosu'nda katılmış ve 'Deli Dumrul' adlı oyunla sahneye çıkmıştır. Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda hala çalışmakta olan Kurum, şimdilerde ise Kanal D ekranlarının yeni dizisi Seversin'de Kadir karakterin canlandırmaktadır.

Halil İbrahim Kurum

Halil İbrahim Kurum'un rol aldığı diziler

- Yeni Gelin (2017)

- Kuzey Yıldızı (2019)

- Benim Adım Melek (2019)

- Hayaller ve Hayatlar (2022)

- Seversin (2022)

Kızı Kaçıralım Gerisi Kolay

- Sağlık Oluversin Gari

- Petrol Sevdası

- Başımız Belada

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal