Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? Ünlü çift için ayrılık iddiası üzdü...

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Sitare Akbaş’ın ayrıldığı haberleri magazin dünyasında gündem olmuştu. Ünlü çift için ortaya atılan ayrılık iddiası hayranlarını oldukça üzdü. Peki Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

13.06.2022-13:29 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-13:29) Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? Ünlü çift için ayrılık iddiası üzdü...

2021 yılının yaz aylarından bu yana aşk yaşayan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş arasında geçtiğimiz aylarda ortaya atılan ayrılık iddiaları Dalkılıç’ın Beşiktaş’taki bir davete yalnız gitmesi sonucunda yeniden alevlendi. Peki Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı?

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı?

Oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş’ın yanında olmaması ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Murat Dalkılıç, ‘’Onun ayrı işleri var. Bu yüzden genelde çoğu davete tek tek gidiyoruz. Sıkıntı yok, gayet iyiyiz" ifadelerine yer vermişti.

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş

Sitare Akbaş ise geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç’ın popülerliğinin düştüğü iddialarına, ‘’Bu konuyla alakalı bir şey söylemem istemem. Çünkü o bir isim ve bazı seviyeler düşülemeyecek kadar yüksekte. O da çok başarılı bir sanatçı, eminim ki çok daha güzelliklerle daha da başarılı işlere imza atacaktır. Kimse hakkında böyle bir şey söylemek hoş olmaz” ifadelerini kullandı. Popçu aşkının gece gezmelerinde kadın arkadaşlarıyla sık sık görüntülendiği hatırlatılınca ise oyuncu, "Tabii herkesin dostları var, dostlarıyla birlikte geziyor. Ben de geziyorum; beni görmüyor, onu görüyor olabilirsiniz” şeklinde cevap vermişti.

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş çiftinin ayrılıp ayrılmadığı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal