Tatil bölgesinde satışa çıkartılan arsa durduğu yerden kazandıracak! Milli Emlak paylaştı

Milli Emlak’tan durduğu yerde kazandıracak arsa fırsatı duyuruldu. Cebinizde az miktarda birikmiş paranız varsa, tatil bölgesinde neredeyse bedavadan biraz daha fazla nakit ödemeyle arsanın sahibi olabileceksiniz. Üstelik tatil bölgesinde!

05.04.2024-17:33 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-17:33) Tatil bölgesinde satışa çıkartılan arsa durduğu yerden kazandıracak! Milli Emlak paylaştı

Milli Emlak tarafından her geçen gün yepyeni yatırım fırsatları duyurulmaya devam ediliyor. Özellikle pek çok taşınmazın kiralanması ve satışı için yepyeni ilanlar paylaşan Milli Emlak’tan, bu defa duyurulan müjde dudak uçuklattı! Uygun fiyatlarla arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu arsanın konumuna bakınca şok geçirdi. Tatil bölgesinde bedavadan biraz daha pahalıya arsa satışa çıkartıldı. Mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar için pek çok seçeneği sunmaya devam eden Milli Emlak’tan bu defa kaçmaz nitelikteki arsa sizin olabilir. Üstelik satın aldığınız arsadan 5 yıl emlak vergisinden muaf olacaksınız…

Tatil bölgesinde satışa çıkartılan arsa durduğu yerden kazandıracak! Milli Emlak paylaştı

Antalya'da 83.000 TL’ye arsa satışa çıkartıldı

Milli Emlak tarafından bu defa tatil beldesinde arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber duyuruldu. Tam olarak yatırımlık fırsat diyeceğiniz arsa, 83.000 TL tahmin edilen ihale satış bedeliyle açık arttırmayla 25 Nisan 2024 tarihinde satışa çıkartılacak. Saat sabah 09:30’da başlayacak olan ihaleye katılım sağlamak isteyen vatandaşlar arsa için belirtilen teminat bedelini yatırmak durumunda. Teminat bedelini eksiksiz şekilde belirtilen bankaya yatıran vatandaşlar, Antalya’nın Korkuteli’ndeki arsanın sahibi olmak için yeni bir şans yakalayacaklar.

8.300 TL teminat bedeliyle arsa satışta

83.000 TL tutarındaki Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bulunan 79,02 metrekarelik arsa için teminat bedeli ise 8.300 TL olarak belirlendi. 79,02 metrekare büyüklüğündeki arsa satın almak isteyen vatandaşlar, 8.300 TL tutarındaki teminat bedelini yatırmak durumunda. Teminat bedelinin yatıran vatandaşlar, Antalya Korkuteli'nde sabah 09:30’da gerçekleşecek olan ihaleye katılım sağlayabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal