Bu fiyata TOKİ bile ev satmıyor! 33.000 TL peşinatı ödeyen 196 metrekare bahçeli müstakil evin sahibi olacak

TOKİ’ye rakip bu defa Milli Emlak’tan değil Vakıfbank’tan geldi! Vakıfbank, 33.000 TL peşinat ödemesi ile 196 metrekarelik bahçeli müstakil evin satışı için harekete geçti. Uygun fiyatlı müstakil ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu fırsatı kaçırmıyor…

04.04.2024-15:10 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-15:10) Bu fiyata TOKİ bile ev satmıyor! 33.000 TL peşinatı ödeyen 196 metrekare bahçeli müstakil evin sahibi olacak

Konut fiyatlarının gün geçtikçe yükselmesinden kaynaklı vatandaşlar artık sıfır daire almak yerine bankaların satışa çıkardığı icralık dairelere göz gezdiriyorlar. TOKİ tarafından yüzü gülmeyen vatandaşlar, bankaların paylaşmış olduğu bu gayrimenkul fırsatlar sayesinde ev sahibi olabiliyor. Bu defa Vakıfbank tarafından TOKİ’nin fırsatlarını sollayacak harika bir gayrimenkul satışı duyuruldu. 196 metrekare bahçeli müstakil ev için 33.000 TL teminat peşinat bedelini ödeyen açık arttırmaya katılım sağlayabilecek. Resmi Vakıfbank satılık gayrimenkul sayfası üzerinden açıklanan bu fırsat kesinlikle kaçırılmayacak nitelikte.

Ayda 10.819 TL ödeyebilirim diyen müstakil evi kapacak

Vakıfbank tarafından paylaşılmış olan bu müjde dolu fırsat sayesinde vatandaşlar aylık 10.819 TL ödeyerek 196 metrekarelik müstakil evin sahibi olabilecek. Yapılan açıklama ile birlikte Vakıfbank bu müstakil ev için konut kredisi desteği de sağlayacağını paylaştı. 120 ay vadeli şekilde konut kredisi çekecek olan vatandaşlar, 10.819 TL ödeyerek kocaman genişlikteki eve sahip olabilecekler. 

Bu fiyata TOKİ bile ev satmıyor! 33.000 TL peşinatı ödeyen 196 metrekare bahçeli müstakil evin sahibi olacak

Vakıfbank’tan nasıl gayrimenkul satın alınır?

Vakıfbank’tan gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşların ilk etapta resmi Vakıfbank gayrimenkul sitesine giriş sağlaması gerekiyor. Siteye giriş sağladıktan sonra gayrimenkul bakmak istediğiniz şehir için filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Karşınıza çıkan sonuçlarda katılım sağlamak istediğiniz gayrimenkul fırsatı için banka müşterisi olmanız gerekiyor. Banka müşterisi olup mevcut belirtilen teminat bedelini ödemeniz durumunda, açık artırmaya katılım sağlayabileceksiniz. Konuyla ilgili en yakın Vakıfbank şubesine uğrayabilir, detayları konuşabilir ya da dilerseniz Vakıfbank çağrı merkezinden detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal