Tarzınızı Minimize Edin

Son dönemlerin en gözde moda stili olan minimalist giyim tarzına sahip olmak sandığınızdan daha kolay. Sade bir görünüm elde edeceğiniz minimalist giyim tarı ile ilgili birkaç ipucunu sizin için paylaştık detaylar haberimizde...

22.05.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-14:48) Tarzınızı Minimize Edin

Hem şık hem de cool bir tarza sahip olmak için minimalist tarzdan yararlanabilirsiniz. Son yıllarda popülerliği artan minimalizm, sade bir stil anlayışına sahiptir. Bizde sizin için minimalist tarza sahip olmanın ipuçlarını paylaştık. İşte detaylar...

KABANLAR

Bir parkadan daha az hantal ve bir puffer'dan daha fazla ilgi çekici olan yün kabanlar, altındaki şık kıyafetin dışarıya yansımasıdır. Fildişi, bej, gri veya siyah renkler dış giyiminizin mümkün olduğu kadar çok yönlü olmasını sağlayarak görünümünüze yepyeni bir şıklık katacak.

KOYU RENK JEAN KOMBİNLERİ

Koyu renk jeanler kullanımı oldukça rahat ve pratik parçalar arasındadır. Koyu renkteki kotlar ile kombin seçenekleri sonsuza kadar uzanıyor. Koyu renk Jeanlar birçok ofis kombininiz için kurtarıcı parça olurken, istediğiniz ayakkabı ile de kombinleyebilirsiniz. Örneğin diz boyu botlar ile kombinleyebilirken şık stilettolarınızla da kullanabilirsiniz.

BLAZER CEKET

Kotlara ve tişörtlere özel bir hava katmak için biraz büyük, daha rahat bir siluet arayışına girebilirsiniz. Bunun için de blazer ceketler emrinize amade durumda!

BÜYÜK BEDEN SWEATSHİRTLER

Kendinizde parıldıyacak gücü bulamadığınız günlerde de oversize sweatshirtlerinizi; kış sezonunda kot pantolon, suni deri botlar ve hatta blazer ceketlerinizle bile kombinleyebilirsiniz. Geçiş sezonlarında ise kombinlemeniz çok daha kolay olabilir! Oversize sweatshirtlerinizi bir elbise olarak kullanıp, uygun bir sneaker ile 'basic' bir şıklığa ulaşabilirsiniz.

DESENSİZ KAZAKLAR

Tek renkten oluşan, desensiz kazaklar; dolaplarınızın kurtarıcı parçaları olabilir. Büyük bir blazer ceketin altına, veya deri bir pantolonla, istediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz.

MİDİ BOY ELBİSELER

Midi elbiseler, giy-çık parçalar içinde en rahatı olabilir. Kabanlarınızla, bot veya şık bir topuklu ayakkabı ile her davete uyum sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal