Tarkan’ın yeni şarkısı ne zaman çıkacak? ‘Yap bi Güzellik’ şarkısının sözleri neler?

Türkiye'nin ünlü isimlerinden olan Tarkan her yaptığı şarkı ile beğenileri toplarken sosyal medya üzerinden yeni projesini duyurdu. Müzik severleri heyecanlandıran 'Yap Bi Güzellik' şarkısı için geri sayım başladığı duyuruldu. Tarkan, 'Yap Bi Güzellik' şarkısı ne zaman çıkacak, sözleri nelerdir? İşte, Tarkan'ın yeni şarkısı haberimizde yer almaktadır

21.07.2022-18:33 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-18:33) Tarkan’ın yeni şarkısı ne zaman çıkacak? ‘Yap bi Güzellik’ şarkısının sözleri neler?

Ünlü popçu Tarkan yeni şarkısını duyurması üzerine sevenleri tarafından şarkının ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Yap Bi Güzellik isimli Tarkan şarkısı ne zaman çıkacak, sözleri nelerdir? İşte detaylar...

Yap Bi Güzellik şarkı sözleri 

Tarkan'ın yeni projesi ile müzik severlerin beğenileri toplanması bekleniyor. Yap Bi Güzellik şarkısı henüz yayınlanmamasından dolayı sözleri de bilinmemektedir. 22 Temmuz'da müzik platformlarında ve sosyal medya üzerinde yer alacaktır. 

Tarkan ''Yap Bi Güzellik'' klibi izle 

Tarkan'ın sosyal medya hesapları ve Youtube kanalından "Yap Bi Güzellik" klibi 22 Temmuz'dan itibaren izlenebilecek. Tarkan "Yap Bi Güzellik" klibinin ve şarkısının yaza damga vurması bekleniyor.

Tarkan yeni şarkısı ne zaman çıkacak?

Yap Bi Güzellik şarkısı ne zaman çıkacak? 

Tarkan'ın sosyal medya üzerinden yeni şarkı çıkaracağını duyurmasıyla hayranları araştırmalara başladı. Yap Bi Güzellik şarkısı için geri sayım başladığı duyuruldu. Yap Bi Güzellik şarkısı ve klibinin 22 Temmuz'da yayınlanacağı açıklandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal