Tarımın gücüne güç katıyoruz: Tarım ve Orman Bakanlığı, 1500 tarım işçisi alım sürecini başlattı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 1500 tarım işçisi alımı sürecini başlattıklarını açıkladı. İşçi alım süreci, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerçekleşecek.

13.02.2024-10:19 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-10:19) Tarımın gücüne güç katıyoruz: Tarım ve Orman Bakanlığı, 1500 tarım işçisi alım sürecini başlattı!

İlanın detaylarına İŞKUR'un resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) üzerinden ulaşılabilecek. Başvurular 19 Şubat tarihine kadar yapılabilecek. İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Bakanlığa bildirilecek. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından sınav yapılmaksızın 27 Şubat 2024 tarihinde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura sonucuna göre belirlenecek olan işçilerin isimleri Bakanlık tarafından duyurulacak.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Bakan Yumaklı, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor, geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal