Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

21.02.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-15:27) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını Twitter hesabında kamuoyuna duyurdu. Durumunun ise hafif olduğunu belirtti.

SAĞLIK DURUMUM İYİ

Bakan Pakdemirli Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: "Bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Aşılarımız tam, sağlık durumum iyi, hamd olsun rahat geçiriyorum. Çalışmalarımıza bir süre evden devam edeceğim. Rabbim hastalarımıza şifalar ihsan etsin, aşılarımızı da ihmal etmeyelim lütfen." ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyuran Bekir Pakdemirli'ye sosyal medyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları yağdı. Bir çok Twitter kullanıcısı: "Çok geçmiş olsun sayın bakanım, Allah acil şifalar versin versin" ifadeleriyle Pakdemirli'ye destek oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal