CHP’li İBB Yönetimi 15 Adet Skuter İçin 1 Milyon 697 Bin 500 TL Ödeyecek!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Müdürlüğü, 15 adet skuter alımı için katıldığı ihalede kazanan firmaya 1 milyon 697 bin 500 TL ödeme yapacak. Skuter’ın tanesinin 113 bin liraya denk gelmesi büyük eleştiri topladı.

21.02.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-15:13) CHP’li İBB Yönetimi 15 Adet Skuter İçin 1 Milyon 697 Bin 500 TL Ödeyecek!

İBB yönetiminin yaptığı ihalelerdeki ürünlerin gerçek piyasa değerinden uzak rakamları bir hayli dikkat çekti. Tanesi 113 bin liraya denk gelen skuterların ‘bir araba fiyatı değerinde’ şeklinde eleştirileri de beraberinde getirdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Müdürlüğü, 10 adet Kendinden Dengeli Skuter ile 5 adet Elektrikli Skuter olmak üzere toplamda 15 adet alım yapılacağını açıkladı. 


TANESİ 113 BİN TL'YE DENK GELİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 adet skuter alımı için katıldığı ihalede kazanan firmaya 1 milyon 697 bin 500 TL ödeme yapacak. İhalede satılan skuterlern tane fiyatının 113 bin TL olması ‘araba fiyatına skuter’ eleştirilerine neden oldu. 


TEVFİK GÖKSU İSPARK'IN ZARARINI ORTAYA KOYMUŞTU

Öte yandan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB yönetiminin İSPARK’taki zararını ortaya koymuştu. Göksu ‘Sayın başkan seçimden önce "aklım almıyor İSPARK nasıl zarar eder?" diye her mikrofona konuşuyordu. Şimdi ben kendisinden İSPARK'ın bir senede nasıl 100 milyon TL zarar ettiğini açıklamasını bekliyorum. İSPARK sadece 2020 yılında 100 milyon zarar etmiş. İETT neden arıza veriyorsa, İSPARK da o yüzden batıyor. Yani sizin yönetim anlayışınız yüzünden. Bu anlayışın, en ibretlik bir örneğini kendi ilçem yani Esenler 'den vereyim. İSPARK'la alakası olmayan bir İBB daire başkanı tamamen şahsi bir kaprisi sebebiyle, İSPARK'a ait bir otoparkı, 'siz benim kim olduğumu biliyor musunuz, kapattım burayı' diyerek gerçekten kapatıyor ve aynı gün bariyerleri söktürüyor. Egosunu bu şekilde tatmin eden bu yönetici bir gün sonra bariyerleri yerine taktırıp otoparkı açıyor. Bu kadar keyfi yönetilen şirket batmaz mı?’ ifadelerine yer vermişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal