Tarım Kredi’den büyük indirim kampanyası: Ramazan bereketi o ürünlerde! 14 Nisan’a kadar sürecek

Tarım Kredi Kooperatifleri Market tarafından Ramazan ayına özel bir kampanya daha geldi. Buna göre 14 Nisan’a bazı ürünlerde dev indirimler vatandaşı karşılayacak. İşte Tarım Kredi’nin yaptığı indirimin detayları…

28.03.2024-11:42 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-11:42)

Tarım Kredi Market’in yeni kampanyası vatandaşı sevindirecek gibi görünüyor. Kaliteli ve yerli ürünleri raflarına oldukça uygun fiyatlarla sunan Tarım Kredi Kooperatifleri Market’in Ramazan ayına özel başlattığı yeni indirim kampanyası 14 Nisan’a kadar sürecek. Tarım Kredi şubelerine gitmeye hazırlanan vatandaşlar ise indirimlerin hangi ürünler için geçerli olduğunu merak ediyor. 

Ramazan bereketi o ürünlerde

Tarım Kredi Market, Ramazan ayına özel bir kampanya düzenledi. 6 Mart'tan itibaren başlayan bu kampanyada, yeşil mercimek ve domates salçası özel fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Tarım Kredi’den büyük indirim kampanyası: Ramazan bereketi o ürünlerde! 14 Nisan’a kadar sürecek

1 kg Anadolu yeşil mercimek ile 830 gr Anadolu domates salçası, toplamda 76,90 TL'den müşterilere sunuluyor. Bu avantajlı fiyatları kaçırmamak için 14 Nisan'a kadar Tarım Kredi Market şubelerine uğrayabilirsiniz. Bu süreçte, diğer ürünlerdeki indirimlerden de faydalanma şansınız bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal