Tarih verildi, milyonlarca emekli vatandaşın beklediği haber! İkramiye iki bin lira olacak müjdesi

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ikramiye tutarlarında sona yaklaşıldı. Ramazan ayına az bir zaman kala vatandaşlar ne kadar ikramiye geleceğini merakla bekliyor. Bununla beraber bu sene birçok farklı maaşa ciddi tutarlarda zamlar gelmesi insanların beklentisini artırmış durumda.

14.03.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-16:33) Tarih verildi, milyonlarca emekli vatandaşın beklediği haber! İkramiye iki bin lira olacak müjdesi

Emeklilere her sene iki ayrı bayramda da yapılan ikramiye ödemelerinde tarih yaklaşıyor. Milyonlarca vatandaş da ikramiye ödemelerindeki tutarları sorgulamaya başladı. Söz konusu ikramiyelerin vatandaşın mutfağını biraz da olsa rahatlatması bekleniyor. Peki zam tutarı ve ikramiye bedeli belli oldu mu? Bu konunun tüm detayları haberimizde…

Bu yıl içerisinde emeklilere yapılacak ödemelerde tutarlar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Emekeli maaşa yapılan zamlardan sonra şimdi tüm gözler ikramiyelere çevrildi. Milyonlarca emekli vatandaş heyecanla bu yılki ikramiye tutarlarının ne kadar olacağını bekliyor. Peki söz konusu ikramiyelerde ne kadar bir artış yaşanacak? Emeklilerin artan harcamalarına karşın ikramiyeler yeterli olacak mı?

İkramiyeler ne zaman yatacak?

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye ödemelerinin bu sene 2 Mayıs öncesinde yatırılması bekleniyor. 2018 yılından itibaren emeklilere her iki dini bayramdan önce olmak üzere bin lira emekli ikramiyesi yatırılmaya başlanmıştı. 

İkramiyeler ne zaman yatacak?

Gerçekleştirilen yeni düzenleme ile birlikte geçen sene artırılan bayram ikramiyeleri milyonlarca emeklinin yüzünü güldürüp cebini ferahlatmıştı. İçerisinde olduğumuz yılda Ramazan Bayramı 2 Mayıs’tan itibaren kutlanacak. 2 Mayıs’tan önce milyonlarca emeklinin hesabına bayram ikramiyelerinin yatması bekleniyor.

İkinci ikramiyeler Kurban Bayramı'nda

Bu yılın ilk bayram ikramiyesini almak için adeta günleri sayan emekli vatandaşlara, ikinci ödemeler de Kurban Bayramı öncesinde yapılacak.

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı başta olmak üzere ilişkili grupta yer alan milyonlarca emekli vatandaşa yılda iki defaya mahsus olmak üzere ödeme yapılacağı biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal