Tarçınlı Su ile Nasıl Zayıflanır?

Sahlepte, bozada olmazsa olmazımız tarçın, kilo vermek isteyenler için zayıflamaya yardımcı baharatlardan. Peki içine tarçın atılmış su tüketmek kilo verdirir mi? Düzenli olarak tüketilen tarçın diyet listelerinin ilk sırasında yer alabilir.

06.04.2019-18:04 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-17:54) Tarçınlı Su ile Nasıl Zayıflanır?

Yemeklere tatlılara renk katan tarçını zayıflama rutinimize nasıl ekleyebiliriz? Tarçınlı su kilo vermede yardımcı olur mu? Haberimizi sizler için derledik...

TARÇINLI SU İLE NASIL KİLO VERİLİR?

Yaklaşık 2 hafta boyunca düzenli bir şekilde içildikten sonra gözle görülür bir sonuç elde edebilirsiniz. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına katkı sağlayan tarçınlı su hem sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacak hem de vücuda fayda sağlıyor!

Malzemeler; 250 ml su, 1 tatlı kaşığı tarçın ya da toz çubuk yeterli olacaktır. 

Yapılış aşaması; Yapımı oldukça pratik olan tarçınlı su kürünü hazırlamak için suyun içerisine 1 tatlı kaşığı kadar tarçın ilave ettikten sonra kaynatın. Tarçınlı su kaynamaya başladıktan sonra afiyetle içebilirsiniz. Sabah uyanınca açken veya yatmadan hemen önce içilmesi öneriliyor. Düzenli olarak 2 hafta kadar içerseniz gözle görülür farkı görebilirsiniz. 

-Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan tarçınlı su aynı zamanda regl sancılarına da iyi geliyor. Yağ yakıcı özelliği ile kilo vermesi zor olan sindirim sistemi sorunlarına karşı kalkan oluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal