Taraftar Tokenlarıyla Ünlenen Bitci Nedir, Bitcicoin Ne Kadar?

Türkiyenin ilk yerli kripto parası olan Bitcicoin 3 Aralıkta yurt dışında ilk defa satışa çıkacak. Peki, Bitcicoin nedir?

02.12.2021-11:50 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-14:27) Taraftar Tokenlarıyla Ünlenen Bitci Nedir, Bitcicoin Ne Kadar?

Türkiye son zamanlarda kripto para vurgunlarıyla sallanıyor. İnsanlar kolay yoldan hızlıca para kırma peşinde duruyor. Güvenli olmayan kripto para borsalarına yüksek meblağlar yatıran vatandaşların sonu hüsran olabiliyor. Güvenli olan borsaları bilmek aslında çok basittir. Bitci de güvenli borsalardan biridir.

YENİ ULUSLARARASI BORSADA LİSTELENİYOR

Yeni yıla yakım işlemiyle giren Bitcicoin, yeni duyurusuyla birlikte yurt dışında bir borsaya gireceğini bildirdi. LBANK_Exchange'de 6 Ocak 2022 saat 13'ten itibaren yatırımlar başlayacak. Alım ve satım işlemleri sonraki gün başlayacak. LBANK_Exchange, Bitcicoin'in 8. borsası haline geldi.  

BITCI NEDİR?

Bitci, kripto para birimlerinin ticareti ve muhafazası için platform sağlayan Türk kripto para borsasıdır. Çağdaş Holding’in CEO’su Burak Çağdaş Çağlar tarafından 2018 yılında kripto para muhafazası ve ticari amacıyla kuruldu. Bir Türk dijital para borsasıdır. Kullanıcıların yatırımlarını inceler. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Link Coin, İnci Token gibi paraları bünyesinde bulundurmaktadır. Yatırımcılarının potansiyel kazançlarını hesaplayan ilk Türk borsadır. Bitci aynı zamanda Formula 1 takımı Mclaren’in de sponsorlarından biridir. İstanbul belediyesinin otobüslerinde de Bitci reklamları görülebilir. Bitci asıl çıkışını taraftar token listelemeleriyle yapmıştır. Bitci’nin günlük işlem hacmi 1.2b seviyesindedir. Binin üzerinde saniye başı işlem alır. 


TARAFTAR TOKEN NEDİR? 

Taraftar token piyasası iyice hareketleniyor. Genel tabiriyle takımlarla taraftarların iletişime geçmesi temellidir. Fan tokenlar aracılığıyla taraftarlar kulüplerin vereceği kararlar üzerinde söz sahibi olabilir. Hisse satın almaya yakın bir mantığı vardır. Farkı, dijital para olmasıdır. Kulübe yardımcı olma mantığı bulunmaktadır. Aynı zamanda taraftar tokenlara sahip fanlar özel ayrıcalıklara sahip olabilir. Aynı zamanda yatırım amacıyla da alınmaktadır. Düşük fiyatlarda alınıp yüksek fiyatta satma işlemi sıkça gerçekleştirilmektedir. 


BITCI COIN NEDİR?

Türkiye’nin ilk yerli kripto parası Bitcicoin, küresel piyasaya girmeye hazırlanıyor. 3 Aralıkta Bittrex Global’de işlem görmeye başlayacak. Türk blok zincirini yurt dışında tanıtan Bitci, yeni projesiyle yurt dışına da açılmış durumda. BITCI bu haber sonrası olumlu şekilde yükseldi. Sert yükselmesinden sonra diğer kripto paralarla birlikte o da akşam saatlerinde düşüşe geçti. Bitcicoin şu an 0,031 dolar seviyesinde ilerliyor. 

İlk defa Bodrum’da kurulan Bitci, 2020 yılında Bitci blok zincirini geliştirdi. Türkiye ve yurt dışında birçok taraftar token geliştirmek üzere yola çıkan Bitci, ilk anlaşmasını Karşıyaka Spor Kulübü ile yapmıştı. Ozan Tufan’ın da oynadığı Watford token satmaya başlayan Bitci, Eskişehirspor Token, Fatih Karagümrük Token, Brezilya Futbol Mili Takımı Token gibi birçok taraftar tokenı satıyor.

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK OKUYUCUNUNDUR:

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal