Tamer Karadağlı'dan Altın Kelebek Ödülleri Töreninde Yaşananlar Hakkında İlk Açıklama Geldi!

Tamer Karadağlı'dan Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaşanan olay ile ilgli ilk açıklama geldi,.

06.12.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:44) Tamer Karadağlı'dan Altın Kelebek Ödülleri Töreninde Yaşananlar Hakkında İlk Açıklama Geldi!

Çağlar Ertuğrul, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü almak için katıldığı Altın Kelebek Ödülleri töreninde Tamer Karadağlı göndermesi yaparak geceye damga vurdu. Daha önce, Tamer Karadağlı'nın ödül takdimi sırasında Nihal Yalçın ile yaşadığı olaya gönderme olarak görülen hareketleri Ertuğrul, eğlence amaçlı yaptığını ifade etti. Yaşananlar sonrası Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama sabah.com.tr'ye geldi. Altın Kelebek Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu seçilen Çağlar Ertuğrul'un sahnede yaptığı hareketler Tamer Karadağlı'ya gönderme olarak yorumlandı. Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı'yı çok sevdiğini, eğlenmek amacıyla böyl bir hareket yaptığını söyledi. Gözlerin çevrildiği Tamer Karadağlı'dan Çağlar Ertuğrul'a ilk yanıt geldi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'DAN ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ'NE DAMGA VURAN HAREKET

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü almak için katıldığı Altın Kelebek Ödülleri töreninde ödülünü alırken, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı'nın Nihal Yalçın'a karşı yapmış olduğu hareketlere gönderme yapan Çağlar Ertuğrul gündem oldu. Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu. Başarılı oyuncu bu hareketi sonrası sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Birçok kişi Çağlar Ertuğrul'u sert sözlerle eleştirdi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Altın Kelebek Ödülleri töreninde ödülü aldığı sırada yaptığı hareket sonrası Çağlar Ertuğrul, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıklamada bulundu. Eleştirilere daha fazla dayanamayan ünlü oyuncu, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Ertuğrul, Tamer Karadağlı'yı çok sevdiğini, ona gönderme niyeti ile yapmadığını, amacının eğlenmek olduğunu ifade etti.

TAMER KARADAĞLI KONUŞTU

47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde kendisine, ödül aldığı sırada gönderme yapan Çağlar Ertuğrul hakkında Tamer Karadağlı’dan açıklama gecikmedi. Gözlerin çevrildiği diğer isim Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi. Herkesin nasıl bir tepki vereceğini merak ettiği Karadağlı sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal