Tamam mıyız film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmler ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor. Peki Tamam Mıyız filminin konusu nedir? Tamam Mıyız filmi oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-22:11 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-22:11) Tamam mıyız film konusu ve oyuncuları

Yerli yapım filmleri seven insanların tercihi olabilecek filmler listesinde merak edilen filmlerden biri de Tamam Mıyız filmi oldu. Peki Tamam Mıyız filminin konusu nedir? Tamam Mıyız filmi oyuncuları kimler? Tamam Mıyız filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tamam Mıyız film

Tamam Mıyız filmi 29 Kasım 2013 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak'a aittir. Filmde yer alan İhsan karakteri fiziki engellere sahiptir ve annesinin bakımıyla yaşamaktadır. İhsan yaşadığı bu engeller ve hayatın zorluğu karşısında günden güne daha mutsuz ve umutsuz bir ruh haline bürünmeye başlamıştır. Temmuz karakteri ise bir heykeltıraş olarak seyirci karşısına çıkar ve kendi ayaklarının üstünde duran bir gençtir. Temmuz bir ilişki içindedir fakat bir gün sevgilisi tarafından terk edilir ve aynı zamanda işini de kaybeder. Temmuz'un da yaşadığı bu dönem sebebiyle hayatı zor bir hale gelmiştir. Tam da bu zor zamanlarda İhsan ve Temmuz'un yolları kesişir.

Tamam Mıyız Filmi Konusu ve Oyuncuları

Tamam Mıyız filmi oyuncuları

Tamam Mıyız filminde Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Gürkan Uygun, Sumru Yavrucuk ve Aslı Enver gibi oldukça sevilen ve başarılı isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal