Netflix – 9 Kere Leyla film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmin detaylarını araştırmaya devam ediyor. Peki 9 Kere Leyla filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-22:06 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-22:06) Netflix – 9 Kere Leyla film konusu ve oyuncuları

Güçlü kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran 9 Kere Leyla filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki 9 Kere Leyla filminin konusu nedir? 9 Kere Leyla filminin oyuncuları kimler? 9 Kere Leyla filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

9 Kere Leyla filmi

9 Kere Leyla filmi yerli komedi kategorisinde 4 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Netflix'in orijinal yapımlarındandır. 9 Kere Leyla filminin yönetmenliğini Ezel Akay üstlenmiştir.

9 Kere Leyla Filmi Konusu ve Oyuncuları

9 Kere Leyla filmi konusu

9 Kere Leyla filminde Adem karakteri sevgilisi Nergis uğruna 20 yıldır evli olduğu Leyla'dan boşanmayı göze almıştır fakat Leyla ile evliliği doğal yollar ile bir türlü bitmemektedir. Adem'in Nergis ile olan gizli aşkı zaman geçtikçe çıkmaz bir hale gelmiştir.

9 Kere Leyla filmi oyuncuları

9 Kere Leyla filminde Demet Akbağ Leyla karakterini, İhsan Ceylan İlyas karakterini, Haluk Bilginer Adem karakterini, Emre Kıvılcım Harun ve Faruk karakterlerini, Elçin Sangu Nergis karakterini, Hakan Eke Hızır karakterini, Fırat Tanış Mahdum karakterini ve Alican Yücesoy Haris karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal