Spenser Kanunları film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmler ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Son zamanların merak edilen filmi ise Spenser Kanunları filmi oldu. Peki Spenser Kanunları filmi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-20:34 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-20:34) Spenser Kanunları film konusu ve oyuncuları

Polisiye ve komedi türünün karıştırıldığı filmleri izlemeyi seven insanların keyifle vakit geçireceği Spenser Kanunları filmi internet üzerinden merakla araştırılıyor. Peki Spenser Kanunları filminin konusu nedir? Spenser Kanunları filminin oyuncuları kimler? Spenser Kanunları filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Spenser Kanunları filmi

Spenser Kanunları filmi aksiyon, komedi ve polisiye türünde 7 Mart 2019 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Peter Berg üstlenmiştir.

Spenser Kanunları Filmi Konusu ve Oyuncuları

Spenser Kanunları filmi konusu

Spenser Kanunları filminde yer alan Spenser karakteri emektar bir polistir ve bulunduğu yerde çok dikkat çeken bir cinayet soruşturmasında oldukça önemli bir detayı ortaya çıkarmıştır. Bu cinayet soruşturmasını başarıyla tamamlaması sonucunda Spenser kendini bir anda Boston suç dünyasında bulur. Spenser, adalete çok güvenen ve herkesin adalet önünde eşit olduğunu düşünen bir polistir ancak bir cinayeti çözebilmek için Hawk isimli eski bir suçlu ile birlikte bu cinayeti çözebilmek için işbirliği yapmaya başlarlar.

Spenser Kanunları filmi oyuncuları

Spenser Kanunlar filminde Mark Wahlberg, Winston Duke ve Alan Arkin yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal