Talisca İstiklal Marşı Yorumunda Bulundu!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, yalnızca kendi ülkesinin değil yaşadığı ülkenin de marşını bilmesi gerektiğini belirtti.

01.05.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-14:13)

Beşiktaş dergisinin mayıs ayı sayısında verdiği röportajda sosyal medyada paylaştığı günden itibaren beğeni rekorları kıran flütle İstiklal Marşı çalmasına ilişkin, "Her karşılaşmada duya duya ezberledim. Enstrüman çalmayı her zaman sevmişimdir. Kulağıma yazılmış bir notaydı, denemek istedim. Sadece ülkemin marşı değil, yaşadığım ülkenin de marşını bilmem gerekir diye düşündüm. Bir süredir çalışmalar gerçekleştiriyordum çalabilmek adına ancak ortaya çıkan performans hoşuma gitmiyordu. Fakat nihayet başardım ve videoya gelen yorumlar muhteşem. Yalnızca bizim taraftarlarımız değil, tüm Türkiye’den birçok insan beni kutladı, ben de çok mutlu oldum. Brezilyalı biri için müzik ve futbol ayrılmaz ikilidir." şeklinde konuştu.

Performansına ilişkin de yorumlar yapan Brezilyalı yıldız, şu sözlerle devam etti:

"Her an sahne alıp takımıma artı bir faydam olabileceğini bilirim. Olmam gereken yerde olmalıyım sahada ve maça tam konsantre olmalıyım. Burada Şenol Güneş hocama da teşekkür etmeliyim. Beni en verimli nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Bana verdiği özgürlük alanları var. Bu da oyunumuza olumlu yansıyor."

Yıldız futbolcu, bu sezon aldıkları sonuçlar konusuna ilişkin de "Futbolun doğasında var, bazen galip gelirsiniz, bazen mağlup ayrılırsınız. Biz Beşiktaş takımı ve taraftarıyla bir bütün olmayı başardık." yorumunu yaptı.

İşte Anderson Talisca'nın çok konuşulan İstiklal Marşı performansı...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal