Taksim'de Tacize Uğrayan Kız Sinir Krizi Geçirdi!

Taksim'de genç kız, yaşlı adamın kendisini takip ederek tacizde bulunduğunu öne sürdü ve sinir krizi geçirdi. Kriz geçiren kız yaşlı adama, "Sen ne biçim bir insansın yaşından başından utanmıyor musun? Ne var benim üstümde. Sabahtan beri takip ediyor." diyerek tepki gösterdi.

10.03.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-14:36)

Taksim'de meydana gelen olayda, 29 yaşındaki B.O. isimli genç kız, 87 yaşındaki H.Ş. isimli bir adamın kendisini takip edip taciz ettiği iddiasında bulundu. Genç kız bu duruma tepki göstererek bağırmaya başladı. Kızın sesini duyan çevredeki vatandaşlar ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri olaya anında müdahale etti. 

Polis ekiplerine yaşadıklarını anlatan kız, yaşlı adama saldırmaya çalıştı. Sinir krizi geçiren kız bir anda yere yığıldı. Taciz iddiasını reddeden yaşlı adam ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"ŞİKAYETÇİYİM, YAŞLILIK KABUL ETMİYORUM"

Ekiplerin zorla sakinleştirdiği genç kız tepkisini dile getirdi. B.O. yaşlı adama, "Sen ne biçim bir insansın yaşından başından utanmıyor musun? Ne var benim üstümde. Sabahtan beri takip ediyor. Bir şeyler söylüyor. Şikayetçiyim asla yaşlılık kabul etmiyorum." şeklinde çıkıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal