Metrobüste Kadını Taciz Ettiği İddia Edilen Şüpheliye Dayak

İstanbul'da metrobüste bir kadını taciz ettiği öne sürülen bir şahıs, metrobüsün durmasıyla birlikte kaçmaya başladı. Kaçan şahıs durakta yakalandı ve yolcular tarafından dövüldü. Olay anı ise kameralarla kayıt altına alındı.

04.03.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-12:09)

İstanbul'da meydana gelen olayda, alınan bilgilere göre ayakta yolculuk yapan bir kadın, arkasında duran şahsın kendisini elle taciz ettiğini iddia etti ve bağırmaya başladı. Kadın, daha sonra şahsa tepki gösterdi. Bunun üzerine diğer yolcular da olaya müdahale ederken, tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs kadından uzaklaştırıldı.

Metrobüsün Sefaköy durağında durmasıyla birlikte şüpheli şahıs metrobüsten inerek kaçmaya başladı. Taciz ettiği iddia edilen şahsın kaçtığı gören yolcular ise metrobüsten inerek şahsa saldırdı. Yolcular şüpheli şahsı feci bir şekilde döverken, polis olduğunu belirten bir kişi ve güvenlik görevlileri şahsı yolcuların elinden kurtardı. Bir süre güvenlik kamerasında tutulan şahıs, taciz iddiasında bulunan kadının şikayetçi olmaması sonucunda, serbest bırakıldı.

Bu anlar ise olay yerinde bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasıyla an be an kayıt altına alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal