Taksim metrosunda yürüyen merdivenlerin çalışmaması yolculara zor anlar yaşattı! Vatandaşlar isyan etti!

Taksim'de, metro ve otobüslere giden yürüyen merdivenlerin herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalıştırılmaması vatandaşları çileden çıkarıyor. Merdivenlerin çalışmadığı anlarda yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

15.06.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-09:32) Taksim metrosunda yürüyen merdivenlerin çalışmaması yolculara zor anlar yaşattı! Vatandaşlar isyan etti!

İstanbul'un en işlek yerlerinden Taksim'de, metro ve otobüslere giden yürüyen merdivenlerin herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalıştırılmaması vatandaşları çileden çıkarıyor.

Zor anlar yaşıyor

Merdivenlerin çalışmadığı anlarda yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Bazı yürüyen merdivenlerin sadece aşağıya inen kısmının açık olması, yukarıya çıkılan kısmının ise kapatılması 'Vatandaşa özellikle eziyet mi yapılıyor' sorusunu akıllara getiriyor.

Zor anlar yaşıyor

"Bu yapılan, görevin ihmalidir"

Metrelerce yükseklikteki mesafeyi yürüyerek çıkmak zorunda kalan vatandaşlar yaşanan duruma isyan etti. "Bu yapılan, görevin ihmalidir. İnsanlara bilerek eziyet çektiriyorlar. Engellisi var, yaşlısı var, çocuklu ailesi var. Bu insanlar bir eline çocuğunu, bir eline çocuk arabasını alarak merdivenleri kan ter içinde çıkmak zorunda kalıyor. Kapatılan merdivenlerde hiçbir uyarı yazısı yok. Tüm şikâyetlerimize rağmen kimsenin umurunda değil" ifadelerine yer verdi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal