Takımı resmen açıkladı: Nicolo Zaniolo hasreti sona eriyor

Galatasaray taraftarı, sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa’ya giden Nicolo Zaniolo’dan gelen haberle heyecanlandı. İtalyan aygırı sarı kırmızılı takıma geri dönüyor. İşte merakla beklenen tarih…

04.02.2024-13:17 - (Son Güncelleme: 04.02.2024-13:17)

Geçen sezonun ikinci yarısında Roma’dan Galatasaray’a transfer olan ve sadece yarım sezon forma giymesine rağmen taraftarın sevgilisi olan İtalyan hücum oyuncusu Nicolo Zaniolo, bu sezonun başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa’ya kiralanmıştı. 

İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan yıldız ismin geri döneceği haberi ve dönüş tarihi İngiliz basını tarafından duyuruldu.

Zaniolo hasreti bitiyor

Akşam’da yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a döneceği yönünde çıkan iddialara ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz basınında yer alan habere göre; İtalyan oyuncu, son olarak 14 Aralık'ta Konferans Ligi'nde oynanan Zrinjski deplasmanında ilk 11'de yer aldı ve 7 Şubat'ta Chelsea ile oynanacak olan FA Cup karşılaşmasında tekrar ilk 11'de sahaya çıkacak.

Nicolo Zaniolo

Aston Villa’da kalacak

Nicolo Zaniolo'yu sezon başında kiralık olarak kadrosuna katan Aston Villa'nın İtalyan oyuncunun bonservisini alacağı öğrenildi. İngiliz basınında yer alan bir habere göre; Aston Villa, Zaniolo'nun performansından son derece memnun ve sezon sona ermeden oyuncunun bonservisini alma konusunda kararlı.

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla 24 maçta görev alarak toplamda 912 dakika sahada kaldı. İtalyan oyuncu, bu müsabakalarda fileleri 2 kez havalandırdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal