Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz veren uydu kanalları – 2024 BJK TS derbi maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Trendyol Süper Lig’de dev derbi nefesleri kesecek. Kritik maçta Beşiktaş ile Trabzonspor, Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak olan maçı şifresiz olarak yayınlayacak yabancı kanallar ise an itibariyle açıklandı. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? Beşiktaş Trabzonspor maçını nasıl şifresiz izlerim? İşte soruların yanıtları…

04.02.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 04.02.2024-20:04)

Süper Lig’de haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ligde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçen şampiyonluk yarışının uzağında kalan her iki takım da sahadan galip ayrılarak gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alma hedefini korumak istiyor. Fernando Santos yönetiminde iyi bir başlangıç yapan ancak sonrasında yeniden düşüşe geçen Beşiktaş ile Kasımpaşa’ya sahasında kaybederek taraftarını üzen Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, dev derbide sahadan gülen taraf olmak için çarpışacak. Heyecanla maçın başlamasını bekleyen futbol severler ise Beşiktaş-Trabzonspor maçı nerede ve hangi kanal tarafından şifresiz yayınlanacak sorusunu merak ediyor.

Beşiktaş-Trabzonspor maç bilgileri

Tarih: 4 Şubat 2024 Pazar

Saat: 19.00

Hakem: Arda Kardeşler

Yayın: Bein Sports 1, Bein Sports 4k, TOD TV

Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz hangi kanallarda yayınlanacak 2024? 

Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor derbisi dünya genelinde milyonlarca futbol severin gündeminde yer alacak. Bol gollü geçmesi beklenen derbiyi canlı ve ücretsiz izlemek isteyen taraftarlar ise arama motorlarına yönelerek Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz veren kanalların hangileri olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Beşiktaş Trabzonspor

Süper Lig’de haftanın maçı olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat 19.00’da başlayacak. İşte dev derbiyi canlı ve şifresiz yayınlayacak olan yabancı kanalların isimleri:

Fransa: Free

Kuzey Amerika: ESPNPlay Caribbean

Güney Amerika: Star+

Portekiz: Sport TV3

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal