Takımı onun için her maç servet ödüyor: Reims teknik direktörü Will Still kimdir? Will Still kaç yaşında, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Will Still hayatı ve biyografisi

Fransa Ligi’nde Monaco deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Reims, ligdeki yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı. Fransız ekibinin teknik direktörü Will Still, sıradışı kariyeriyle dikkatleri üzerine çekti. Peki Reims teknik direktörü Will Still kimdir? Will Still kaç yaşında, nereli, hangi takımları çalıştırdı? İşte Will Still hayatı ve biyografisi...

13.03.2023-16:38 - (Son Güncelleme: 13.03.2023-16:38) Takımı onun için her maç servet ödüyor: Reims teknik direktörü Will Still kimdir? Will Still kaç yaşında, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Will Still hayatı ve biyografisi

Yeni sezona Oscar Garcia ile başlayan fakat ilk 10 haftada sadece 1 galibiyet alınca takımı Will Still’e emanet eden Reims, sonrası 19 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Fransa Ligue 1’de dün zorlu Monaco deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Reims’in teknik direktör Will Still, hem takımda yarattığı farkla hem de sıradışı kariyeriyle futbol dünyasının gündemine girdi. Peki Reims teknik direktörü Will Still kimdir? Will Still kaç yaşında, nereli, hangi takımları çalıştırdı?

Reims teknik direktörü Will Still kimdir? 

Reims teknik direktörü Will Still, 14 Ekim 1992 tarihinde Belçika’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri futbola ilgili olan Still, Belçika’nın Flaman, Sint-Truiden, Mons ve Tempo Overijse takımlarında forma giydi. 

Futbolculuk hayatı her ne kadar parlak olmasa da teknik direktörlükte fark yaratacak olan Will Still, bu maceraya futbol oyunu Football Manager ile beraber başladığını söyledi. Oyunun başında saatler geçirdiğini ve bu sayede teknik direktörlükle ilgili pek çok beceri kazandığını söyleyen Still, ilk macerasını 28 yaşında Belçika 1. Lig ekiplerinden Beerschot’un başında yaşadı. 

Will Still

Beerschot’daki başarılı serüvenin sonrasında asıl gündem olacağı yere yani Reims’e gelen Still, ilk başta yardımcı antrenör olarak Fransız ekibinde görev aldı. Genç teknik adam şu sıralarda ise Reims’e tarihinin belki de en başarılı sezonlarından birisini yaşatıyor.

Takımı onun için her maç 25 bin euro ödüyor

Will Still, henüz UEFA Pro Lisansı’na sahip olmadığı için takımı Reims onun takımı çalıştırabilmesi için her maç 25 bin euro para cezası ödüyor.

Reims’in Will Still ile aldığı sonuçlar şu şekilde:

Lorient 0 - 0 Reims

Reims 2 - 1 Auxerre

Brest 0 - 0 Reims

Reims 1 - 0 Nantes

Montpellier 1 - 1 Reims

Reims 3 - 1 Rennes

Lille 1 - 1 Reims

Ajaccio 0 - 1 Reims

Reims 0 - 0 Nice

PSG 1 - 1 Reims

Reims 4 - 2 Lorient

Auxerre 0 - 0 Reims

Reims 4 - 0 Troyes

Nice 0 - 0 Reims

Reims 3 - 0 Toulouse

Reims 1 - 0 Ajaccio

Monaco 0 - 1 Reims

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal