Acun Ilıcalı Premier Lig için kolları sıvadı: Brezilyalı dünya yıldızı takıma katılıyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, önümüzdeki sezonun sonunda Premier Lig’de yer almak için kolları sıvadı. Turuncu siyahlı ekip Brezilyalı futbolcu Hulk’u transfer etmek için harekete geçti.

13.03.2023-09:50 - (Son Güncelleme: 13.03.2023-17:27) Acun Ilıcalı Premier Lig için kolları sıvadı: Brezilyalı dünya yıldızı takıma katılıyor

İngiltere Championship’te mücadele eden Hull City, bu sezon Premier Lig hedefini gerçekleştiremeyecek gibi görünüyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibi, önümüzdeki sezonun sonunda İngiltere Premier Ligi’nde yer almak için şimdiden kolları sıvadI. Ada ekibinin  transfer listesinin başında daha önce Süper Lig’deki takımlarla da adı geçen 36 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Hulk’un olduğu öğrenildi. Tecrübeli isim de İngiltere oynamaya sıcak bakıyor.

Takımıyla yollarını ayırabilir

Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Mineiro’da forma giyen Hulk, takımından bağımsız olarak başarılı denebilecek bir performans gösterse de takımı oyuncunun maaşı sebebiyle 36 yaşındaki isimle yollarını ayırmak istiyor. 

Hulk

Gelecek sezonda daha az forma giyebileceği düşünülen Hulk'u gözden çıkaran Brezilya ekibi, bedelsiz aldığı oyuncuyu yine bedelsiz olarak ya da makul bir bonservis ile gönderebilir.

Atletico Mineiro ile şimdiye kadar 9 maça çıkan Hulk, 8 gol ve 1 asistlik dikkat çekici bir performans gösterdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal