24.01.2022-16:09 (Son Güncelleme:27.01.2022-18:06)


1

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!

Bursaspor'un genç yeteneği Taha Altıkardeş gösterdiği performansla son zamanlarda Türk futbolunda dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisi haline geldi. Gösterdiği performansla dikkatleri yoğun bir şekilde üzerine çeken başarılı stoper genç yaşına göre oynadığı futbolla pek çok takımın ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Etkili futbolu ile gerek Süper Lig'de gerek yurt dışında pek çok önemli takımın ilgilendiği bilinen futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

TRABZONSPOR'A TRANSFER OLDU!

TRABZONSPOR'A TRANSFER OLDU!

Trabzonspor, Bursaspor'dan genç yıldızı kadrosuna kattı. Genç yetenek artık Trabzonspor'un başarısı için ter dökecek.



3

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Taha Altıkardeş, 22 Ağustos 2003 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Futbola ise Bursaspor'un altyapısında başlamıştır. Bursaspor altyapısında gösterdiği başarılı performansla kariyer basamaklarında hızlıca yükselen futbolcu Bursaspor'un A takım seviyesinde oynamayı başardı. Şimdilerde ise genç yaşına rağmen Bursaspor'un vazgeçilmez futbolcularından birisi olmuştur. Son olarak Trabzonspor, Bursaspor'dan genç yıldızı kadrosuna kattı. Genç yetenek artık Trabzonspor'un başarısı için ter dökecek.



4

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Taha Altıkardeş, Bursaspor altyapısında başladığı kariyerine Bursaspor ile devam etmiştir. Türkiye U19 takımında oynamaktadır. Son olarak Trabzonspor'a transferi açıklandı.



5

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Genç yıldız, 22 Ağustos 2003 doğumludur. Yani 18 yaşındadır.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Taha Altıkardeş Bursalı'dır.



7

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Genç futbolcu ana mevki olarak stoperde görev almaktadır. Stoperliğin yanı sıra önlibero ve sağ bek pozisyonlarında görev almıştır.



8

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Taha Altıkardeş'in boyu 1.88'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR