24.01.2022-15:35 (Son Güncelleme:24.01.2022-15:51)


1

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ukraynalı golcü Artem Dovbyk için Galatasaray'ın da harekete geçtiği öğrenildi.



2

İki takımında bu anlamda aynı isme yoğunlaştığı öğrenildi. Beşiktaş'ın daha önceden ilgisinin olduğu bilinen Artem Dovbyk için Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Galatasaray kış transfer döneminde kadrosuna mutlaka etkili bir golcü transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme gelen son isim ise Beşiktaş'ın ilgilendiği Ukraynalı forvet Artem Dovbyk oldu.



4

Ukrayna Ligi ekiplerinden SK Dnipro'da forma terleten 24 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği öğrenilirken, Ukraynalı yıldızın da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Cimbomun futbolcunun transfer için şartlarını zorlayacağı belirtiliyor.



5

1.89 boyundaki forvetin güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak belirlenmiş vaziyette.



6

Galatasaraylı idarecilerin, Ukrayna ekibiyle pazarlıklara başladığı ifade edilmekte. Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



7

Bu sezon Dnipro formasıyla 18 karşılaşmaya çıkan futbolcu, 14 gol ve 5 asist kaydetti. 6 kez Milli takım formasını giyen futbolcu 2 kez de gol attı.



8

Hava hakimiyeti, fırsatçı özelliği ve gol vuruşlarındaki becerisiyle dikkat çeken futbolcu kariyerinde Zaria Balti, FC Midtjylland, SönderjyskE gibi takımlarda oynadı. Şuan ise Dnipro formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR