Suwen halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Suwen halka arz tarihleri

Türkiye’de iç giyim mağaza zinciri Suwen halka açılıyor. Suwen halka arz talep toplama tarihi ne zaman?işte merak edilen konu hakkında detaylar..

10.04.2022-21:29 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-21:38) Suwen halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Suwen halka arz tarihleri

2003 senesinde Halka açık olarak kurulmuş olan Suwen,kadın iç giyim,ev giyim,çorap ve plaj giyim sektöründe yurt içinde ve dışında büyüme hedefleri planlamaktadır.Modern özel zincir mağazaları arasında yer alan Suwen,Türkiye'deki en geniş olan 2.mağaza olarak yer almaktadır.2021 senesinde Suwen mağazaları toplam 7.6 milyon kişiyi misafir etmiştir.Kendi markası ve tasarımını oluşturan suwen müşterileri için geniş ürün seçenekleri sunarak hizmette bulunmaktadır.Kadınlar için her çeşit iç ve dış giyim seçenekleri vardır. Suwen payları için,talep toplanılacak ve Suwen'in %41.1'i halka arz edilecek.

Suwen arz

Suwen halka ne zaman arz edilecek ?

Türkiye’de iç giyim mağaza zinciri olan Suwen halka açılıyor. Suwen payları için,13 Nisan-14 Nisan ve 15 Nisan 2022 tarihlerinde talep oluşturulacak. Suwen Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Bolluk açıklamalarda bulundu.Gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında hedefleri olduğunu söyleyen Ali Bolluk,yeni mağazalar açacaklarını ve dahada işleri satış stratejisi ile büyütmeyi amaçladıklarını belirtmiştir.Halka arz ile elde edilen toplam sermayeyi,mağaza yatırımlarında, işletme sermayelerinde ve finansal yapılarının daha da güçlenmesi yönünde kullanılmasını düşünmektedirler. Türkiye'deki perakende büyütmesinin haricinde Romanya ve Irak'tada faaliyete geçmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal