Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi!

İki günlük resmi ziyaretler adına Suudi Arabistan'a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabe'ye Umre ziyareti gerçekleştirdi. Recep Tayyip Erdoğan, Umre ziyaretinden önce Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud'dam sonra Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile de görüşme gerçekleştirdi.

29.04.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-10:19) Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un daveti üzerine Suudi Arabistan'ın Cidde şehrine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Suudi Arabistan Kralı Abdülaziz’in Al-Salam Sarayı'nda resmi törenle karşıladığı Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud'dan sonra Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan birlikte olduğu heyetle beraber Mescid-i Haram'da Umre ziyaretinde de bulundu.

Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi!

Bakanlar da eşlik etti

Umre ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da beraberinde ziyarette bulundu

Umreniz mebrur olsun

Erdoğan'ın, Kabe'ye gerçekleştirdiği Umre ziyaretinden fotoğraf yayımlayan Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Umreniz mebrur olsun." şeklinde bir açıklama yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal