Sütyensiz pozları sosyal medyayı salladı! Şevval Şahin yok artık dedirtti!

Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden Şevval Şahin bu seferde sütyensiz pozlarıyla adını duyurdu. Miss Turkey güzeli Şevval Şahin sosyal medyasını aktif kullanamaya devam ederken cesur pozları da yorum yağmurun tutuldu. Birçok kez adından bahsettiren Şevval Şahin magazin gündeminde yer bulmaya devam ediyor. İşte Türkiye güzeli Şevval Şahin'in sosyal medya paylaşımları

25.04.2022-21:01 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-16:56) Sütyensiz pozları sosyal medyayı salladı! Şevval Şahin yok artık dedirtti!

Son zamanların popüler ismi Şevval Şahin, katıldığı programda verdiği cevaplar ile adından bahsettirirken bu defa sütyensiz paylaşımlarıyla gündeme geldi. Resmi hesaplarını aktif olarak kullanan Şahin fenomen olarak birçok takipçi kazandı. Sütyensiz haliyle kamera karşısına geçen Miss Turkey Şevval Şahin'in pozları haberimizde

Programda zor anlar yaşamıştı

Şevval Şahin'in katıldığı bir programda ''İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?'', ''Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?'' ve ''Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?'' sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı.

Kendisine yöneltilen birçok soruyu cevapsız bırakan Şahin, ''Fahrettin Koca'yı tanıyor musunuz?'' sorusuna ise verdiği ''Pas'' cevabıyla yok artık dedirtti. Yaşanan bu olay sosyal medyada gündeme gelirken eleştirilerin ve linçlerin arkası kesilmedi. Yapılan hareket içerikli yorumların artmasından sonra Şevval Şahin açıklamada bulundu.

"İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Şevval Şahin'in sütyensiz paylaşımı

Şevval Şahin'den cesur pozlar

22 yaşındaki Şevval Şahin katıldığı güzellik yarışmasıyla tanınır hale geldi. Sosyal medyada fenomen biri haline gelen Şahin, katıldığı programda cevaplayamadığı sorular ile eleştiri yağmuruna tutulsa da İnstagram hesabında 405 bin takipçiye ulaştı.

Sık sık yurt dışına çıkmasından arta kalır zamanda İstanbul'da ikamet eden Şahin boğaz turundan takipçilerine paylaşımlarını yaptı. Sırt dekolteli ve sütyensiz fotoğraflarını İnstagram üzerinden paylaşan Şahin, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Fiziğiyle birçok genç kızı imrendiren Şevval Şahin'e yapılan yorumlardan dikkatleri çeken ise ''Şeyma'yı sollarsın'' oldu.

Şevval Şahin'in sütyensiz paylaşımı


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal