Süslü Korkuluk dizisi nerede çekiliyor? Dizi Kırklareli’nin neresinde çekiliyor?

Önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşturulacak olan ve çekimlerinin başladığı duyurulan Süslü Korkuluk dizisinin nerede çekildiği ile ilgili internet üzerinden araştırma yapılıyor. İnsanlar dizinin hem nerede çekildiğini hem oyuncu kadrosunu merakla bekliyor. Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

01.04.2022-23:37 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-23:37) Süslü Korkuluk dizisi nerede çekiliyor? Dizi Kırklareli’nin neresinde çekiliyor?

Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerinin başladığının öğrenilmesiyle birlikte insanlar dizinin ne zaman yayınlanacağını, dizinin nerede çekildiğini, kadın başrol oyuncunun kim olacağını ve diğer oyuncu kadrosunu merak ediyor. Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili merak edilip araştırılan tüm konuları haberimizde derledik.

Süslü Korkuluk dizisi nerede çekiliyor

Dizinin ilk bölümü ve başrollerin çocukluk anılarını anlatan kısımları Kırklareli'nde çekiliyor. 2. bölüm çekimlerinden itibaren ise dizi setinin İstanbul'a taşınacağı bekleniyor.

Dizi oyuncu kadrosu

Dizinin başrolündeki terzi rolünü Çağatay Ulusoy üstleniyor. Kadroda Salih Bademci, Olgun Şimşek gibi başarılı isimler yer alıyor. Kadın başrol olarak ise ilk etapta Alina Boz ile anlaşılmış, fakat daha sonra çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle genç oyuncu kadrodan ayrılmıştı. Daha sonra ise Esra Bilgiç ile kadın başrol oyuncu olarak anlaşma yapıldı fakat yine çıkan sorunlar nedeniyle Esra Bilgiç'in de dizi kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Şu an için kadın başrolün kim olacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Dizi nerede yayınlanacak

Süslü Korkuluk dizisinin yayınlanması için ilk etapta Tv8 ile anlaşılmıştı fakat daha sonra yönetim Süslü Korkuluk dizisinden anlaşmazlıklar sonucu vazgeçti. Dizi yapımcısı OGM Pictures bu olaylar ardından diziyi Netflix'e sattı ve dizi Netflix platformu üzerinden seyirciyle buluşacak. Dizi de terzi olan Peyami ile Esvet'in aşk hikayesi konu edilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal