Survivor'da yemek yiyenler kim, cezaları ne olacak? Survivor yemek yiyenler ne ceza alacak?

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Yeni takımların oluşturulmasının ardından ise Survivor'da yaşanan yemek olayı krize neden oldu. Peki, Survivor'da yemek yiyenler kim? Yemek yiyenlerin cezaları ne olacak? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

23.04.2022-12:12 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-12:12) Survivor'da yemek yiyenler kim, cezaları ne olacak? Survivor yemek yiyenler ne ceza alacak?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı, Survivor All Star'da yaşanan olay sonrasında Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Ada konseyinde Adem'in kural ihlali yaptığını belirtince gergin anlar yaşandı.

Survivor All Star'ın dün akşam ki bölümünde Acun Ilıcalı, Adem'in yiyecek bularak takım arkadaşlarına da yedirdiğini söyledi. Bunun ardından Adem'de yaptığını itiraf etti. Adem, erzak arabasının kapısının açık olduğunu ve dolmaları görünce dayanamayıp aldığını belirtmesinin ardından Acun Ilıcalı, Adem'in olayı anlatışı karşısındaki rahat tavırlarından rahatsız oldu.

Survivor Adem

"Araçta olmaları görünce dayanamadım"

Dün akşam ekranlara gelen Survivor All Star'da yaşanan yemek krizinin ardından Acun Ilıcalı, konuyu ada konseyinde gündeme getirdi. Bunun ardından Adem'de yaptığını itiraf etti. Erzak getiren bir araç gördüğünü, kapılarının da açık olduğunu belirten Adem, "Kapıları açıktı içinde dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım." 8-10 adet dolma olduğunu belirten Adem, Onları aldığını söyledi. Ardından, "Oyunda gelmiştik çok açtık, yemek yapamamıştık. Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi" dedi.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı'dan da cevap gecikmedi. Adem'in yapmış olduğu bu davranışı rahatlıkla ve gülerek anlatmasından dolayı rahatsızlığını dile getiren Ilıcalı ise "Olayı normalleştirme çabanı hayranlıkla izliyorum. Öyle bir anlattın ki kendimi suçlu hissettim. Sanki sizi izci kampına getirdik ve neler olacağından habersizdiniz. Sanki kurallara aykırı uygunsuz bir şekilde, yemek gördüğünüzde yiyebilirsiniz. Bunu normal gibi anlatıyorsun. Ama bizim de yaptırım yapmamız gayet normal, sizin yemeniz nasıl normalse. Survivor'da bu kadar göze parmak sokar gibi yemek ihlali yapılıyorsa ve ardından bize de dünyanın en normal şeyi gibi anlatılıyorsa biz de cezasını veririz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı

Dolma yiyen herkese ceza!

Adem'in erzak dolabından aldığı dolmaları arkadaşlarına dağıtması ve bunun ardından olayın gün yüzüne çıkmasından sonra Acun Ilıcalı, dolma yiyenlere ceza verileceğini belirtti. Acun Ilıcalı Adem'in bu davranışından ve Sema ve BArış hariç diğer takım ardaşlarının da ona katılmasında ötürü ünlüler takımının aldığı cezayı açıkladı. Ilıcalı, Herhangi bir ödül oyununda, ödülün gezme üzerine olmadığı takdirde gönüllüler takımının istediği zaman kaybettiği yemek ödülünü ünlüler takımı yerine yiyebileceğini belirtmesinin ardından, "Gönüllüler takımı kaybetse de yemek yiyecek. Bunun hakkaniyetli olanı budur." şeklinde sözlerini tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal