Aleyna Tilki'nin cesur yatak odası pozları sosyal medyayı salladı!

Yeni piyasaya sürdüğü 'Take It or Leave It' şarkısı ve klibi ile gündemin en çok konuşulan ismi haline gelen Aleyna Tilki'nin motor üstündeki iç çamaşırlı görüntüleri sonrası şimdi de cesur yatak odası pozları geldi. Güzel şarkıcının pozları paylaşılır paylaşılmaz beğeni ve yorum rekoru kırdı.

23.04.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-12:28) Aleyna Tilki'nin cesur yatak odası pozları sosyal medyayı salladı!

Son günlerin gündemden düşmeyen isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, birkaç gün önce piyasaya sürdüğü ‘Take It or Leave It’ şarkısıyla çok fazla konuşuldu. 

Aleyna Tilki

Özellikle şarkının klibiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, motorun üzerinde iç çamaşırlarıyla çektiği klip bir anda viral olmuştu.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki'nin motor üzerinde çektiği klibin özellikle sosyal medyada gündem olmasının ardından kullanıcılar ikiye bölünmüştü. Kimileri şarkıyı ve klibi güzel bulurken kimileri de Aleyna Tilki'yi Gülşen'e benzeterek tepki göstermişti. Aleyna Tilki ise yeni şarkısının beğenilmesine ilişkin mutluluk yaşarken cesur pozlarına da devam etmeye başladı.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki'nin cesur yatak odası pozları sosyal medyayı salladı

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından ıslak saçlarıyla yatak odası pozlarını paylaştı. Aynaya arkasını dönerek çektiği pozları Instagram hesabında yayınlayan Aleyna Tilki'nin paylaşımı dakikalar içinde binlerce beğeniye ulaştı. Güzel şarkıcının paylaşımı yorum yağmuruna tutulurken tıpkı son klibi gibi bu paylaşımları da sosyal medyada gündem oldu.

aleyna tilki yatak odası pozu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal