26.01.2024-17:13 (Son Güncelleme:26.01.2024-17:13)


1

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star 2024 mücadelesi kıran kırana tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan zorlu yarışmanın son bölümünde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu merak ediliyordu.



2

Kazanan takım ve elenen isim takip heyecanla takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği duyuruldu.



3

Tv8' erkanlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star her bölümüyle gündeme oturuyor. Yarışmanın son bölümünde şaşırtan bir değişiklik oldu ve bu hafta adaya veda bir isim olmadı.



4

Survivor All Star'da eleme düellosunda eşleşmeler Turabi-Sercan Özgür-Bozok şeklinde belirlenmişti.



5

Fakat düello öncesi şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Murat Ceylan Bozok'un sakat olduğu için raporlu olduğunu ve bu nedenle düelloya çıkamayacağını belirtti.



6

Yaşanan sağlık sorunu nedeniyle, potada yer alan Sercan, Turabi ve Özgür mücadele gösterdi. 6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, ilk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür: 6, Sercan: 4 Turabi: 6 sayıya ulaştı. Böylece eleme potasından Turabi ve Özgür çıkmaya hak kazandı. Bu sonuca göre gecenin kaybedeni ise Sercan oldu. Böylece erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok düelloda karşı karşıya gelecek. Erkeklerde eleme düellosu ise 2 hafta sonra gerçekleşecek.



7

Düellonun kaybedeni olan Sercan; "Huzurluyum güzel mücadelemi verdim. Onlarla oynamak keyifliydi. Turabi ile iki haftadır biraz tartışmalar yaşasak da bu mücadeleden sonra en kendisine barış çubuğu götürmek istiyorum. O yüzden bu iki haftayı aramızda buzları eriterek geçirirsek ben de mutlu olurum. Yaşananları geride bırakarak birlik olmamız gerektiğini hep beraber kırmızı takım olarak birlik olursak kadınlar haftasını güzel geçirirsek erkek haftasına güzel gireceğimizi düşünüyorum. Bozok'a da geçmiş olsun diyorum." ifadelerini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr