07.05.2024-12:18 (Son Güncelleme:07.05.2024-12:18)


1

Geçtiğimiz senelerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, özellikle Safiye'nin takıntıları sebebiyle fazlasıyla merak edilen ve reyting rekorları kıran bir dizi olarak ekranlara damga vurmuştu.



2

Bir apartman dairesine sıkışmış dört kardeş ve bir babanın her biri ayrı bir hastalığa sahip olması ve karakterlerin de kusursuz biçimde işlenmesi büyük bir başarı yakalanmasına sebep olmuştu.



3

Ailede en büyük takıntılara sahip olan kişi ise obsesif kompulsif bozukluk teşhisi olan Safiye'ydi. Temizlik konusunda üst düzey bir takıntıya sahip Safiye, evden dışarı bile çıkmıyordu.



4

Evdeki herkese çile çektiren Safiye, yaşadığı travmalar sonunda daha da kötüleşerek bir bölümde saçlarını kesmişti.



5

Üstelik izleyiciyi şoke eden bu sahnede Ezgi Mola saçlarını gerçekten kesmişti.



6

Dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı sahnenin tek plan çekileceğini söylemiş ve tam da bu sırada senarist Deniz Madanoğlu "Emin miyiz? Saçları çok uzun, kaç yıl demek bu!" demiş.



7

Yönetmen senaryoyu değiştirebileceklerini Ezgi Mola'ya iletmiş fakat aldığı cevapla belki de dizinin en çok izlenen sahnesi ortaya çıkmış.



8

Ezgi Mola, karakterin artık başkalarına değil de kendisine fiziksel şiddet uyguladığı yerin Safiye'yle ilgili dönüşümde izleyiciyi ikna edebileceğini söyleyerek saçlarını kesmek istediği söylemiş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr